İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Havuzbaşı Atilla Baykal İlkokulu

01.01.2023 - 31.12.2023 arası Gelir Gider Durumumuz

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımız, 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 09.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Okul-Aile Birliğimize ait Banka Hesap Bilgilerimiz aşağıdadır.

Kas

Okulumuzda ilgili yönetmelik gereği açılan ana sınıfımıza ait katkı payı banka ödeme bilgilerimiz aşağıdadır.

Hesaba para gönderilirken aşağıdaki açıklamalara göre gönderelim.

Kas

Okulumuzda ilgili yönetmelik gereği açılan Çocuk Kulübü'ne ait banka ödeme bilgilerimiz aşağıdadır.

Hesaba para gönderilirken aşağıdaki açıklamalara göre gönderelim.

Nis

Günümüzde örgün eğitim kurumlarını ve bu kurumlarda geçirilen zamanı aşan öğrenme talebi doğmaktadır. Hayat boyu öğrenmenin bir kavram, yapı, süreç ve sistem olarak yeniden yapılandırılarak toplumsal yaygınlığının artırılması, daha önce hiç olmadığı kadar önemli bir hâle gelmiştir.

Millî Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyon Belgesi ışığında kurumsal iş birliğiyle hayata geçirilen Öğrenen Mahalle Projesi hayat boyu öğrenme faaliyetlerine erişimi artıracağı gibi eğitimde dönüşümün birlikte, akıl ve hayal gücüyle yaratılabileceğini ortaya koyuyor.

3. ve 4. Sınıflarımızla etkinlikler ve atölye çalışmaları yapılacak.